20.8 C
Kołobrzeg
26 lipca 2021
Także.pl

Rozpoczęły się targi Gastro-Hotel

Od 7 do 9 marca w hali Milenium trwają targi Gastro-Hotel.

Podczas targów Gastro-Hotel kilkudziesięciu wystawców z całej Polski prezentuje swoje towary mające zastosowanie w gastronomii i hotelarstwie. Pierwszego dnia odbyły się m.in.: pokazy Rafała Durka z Diune Hotel – jednego z najmłodszych szefów kuchni w Hotelu ***** i Grzegorza Gniecha – Vice Mistrza Świata w Carvingu oraz Mistrza Polski w Carvingu oraz różnorodne szkolenia. Poniżej program:

czwartek 8 marca 2018 10:00 – 17:00
10:15 – Skuteczna sprzedaż w hotelu, czyli jak osiągać sukcesy i skutecznie zarządzać . Szkolenie Anny Chwałko
11:15 – pokazy Grzegorza Gniecha Vice Mistrza Świata w Carvingu oraz Mistrza Polski w Carvingu
11:30 – Szkolenie Nocowanie.pl – Sprzedaż i marketing w obiekcie noclegowym – poznaj elementy, które wpływają na liczbę rezerwacji: Grupy docelowe w branży turystycznej – jak doprowadzić klienta do rezerwacji?- Marek Skowron. Komunikacja z gośćmi i zarządzanie opiniami w internecie – Mateusz Weilandt. Oferta idealna – jak pisać teksty, które trafią do klienta i pozytywnie wpłyną na markę. – Kamila Miciuła
12:30 – pokazy na scenie Sukces gastronomiczny ze zdrowiem na talerzu
13:00 – Jak pozyskać najlepszych pracowników dla mojego hotelu, restauracji Szkolenie Anny Chwałko
14:30 – Jak skutecznie i bezkosztowo wypromować obiekt gastronomiczny Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego
15:30 – Wymierne korzyści reklamy obiektu gastronomicznego, noclegowego. Dobór środków i ich wykorzystanie. Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego

piątek 9 marca 2018 10:00 – 15:00
10:00 – Obsługa Gościa – jak idealnie odbyć praktyki w hotelu i gastronomii i najwięcej się nauczyć Szkolenie Anny Chwałko
11:30 – pokazy Grzegorza Gniecha Vice Mistrza Świata w Carvingu oraz Mistrza Polski w Carvingu
12:00 – pokazy na scenie Sukces gastronomiczny ze zdrowiem na talerzu
12:15 – Savoir vivre w gastronomii i profesjonalne przygotowanie do obsługi Gościa. Szkolenie Anny Chwałk