27.8 C
Kołobrzeg
15 sierpnia 2020
Także.pl

Targi GASTRO-HOTEL już 7 marca

W dniach od 7 do 9 marzec 2018 r. zapraszamy do kompleksu Milenium w Kołobrzegu na Targi Gastro-Hotel (gastronomiczno-hotelarsko-cukiernicze).

  • środa 7 marca 2018 10:00 – 17:00
    • 10:15 – uroczyste otwarcie targów – pokazy z VIP-ami
    • 11:00 – pokaz kulinarny jednego z najmłodszych szefów kuchni w Hotelu ***** Rafała Durka z Diune Hotel
    • 11:30 – Nieuczciwe firmy i ich niekorzystne oferty – jak je rozpoznawać i unikać – Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego
    • 12:15 – pokazy Grzegorza Gniecha Vice Mistrza Świata w Carvingu oraz Mistrza Polski w Carvingu
    • 12:35 – pokaz kulinarny kucharza z Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy Profesjonalnych – Jakość, sezonowość, pomysł.
    • 14:30 – Negatywne opinie o obiekcie noclegowym lub gastronomicznym – praktyczne porady jak ich unikać i skutecznie z nimi walczyć Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego
  • czwartek 8 marca 2018 10:00 – 17:00
    • 10:15 – Skuteczna sprzedaż w hotelu, czyli jak osiągać sukcesy i skutecznie zarządzać . Szkolenie Anny Chwałko
    • 11:15 – pokazy Grzegorza Gniecha Vice Mistrza Świata w Carvingu oraz Mistrza Polski w Carvingu
    • 11:30 – Szkolenie Nocowanie.pl – Sprzedaż i marketing w obiekcie noclegowym – poznaj elementy, które wpływają na liczbę rezerwacji: Grupy docelowe w branży turystycznej – jak doprowadzić klienta do rezerwacji?- Marek Skowron. Komunikacja z gośćmi i zarządzanie opiniami w internecie – Mateusz Weilandt. Oferta idealna – jak pisać teksty, które trafią do klienta i pozytywnie wpłyną na markę. – Kamila Miciuła
    • 12:30 – pokazy na scenie Sukces gastronomiczny ze zdrowiem na talerzu
    • 13:00 – Jak pozyskać najlepszych pracowników dla mojego hotelu, restauracji Szkolenie Anny Chwałko
    • 14:30 – Jak skutecznie i bezkosztowo wypromować obiekt gastronomiczny Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego
    • 15:30 – Wymierne korzyści reklamy obiektu gastronomicznego, noclegowego. Dobór środków i ich wykorzystanie. Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego
  • piątek 9 marca 2018 10:00 – 15:00
    • 10:00 – Obsługa Gościa – jak idealnie odbyć praktyki w hotelu i gastronomii i najwięcej się nauczyć Szkolenie Anny Chwałko
    • 11:30 – pokazy Grzegorza Gniecha Vice Mistrza Świata w Carvingu oraz Mistrza Polski w Carvingu
    • 12:00 – pokazy na scenie Sukces gastronomiczny ze zdrowiem na talerzu
    • 12:15 – Savoir vivre w gastronomii i profesjonalne przygotowanie do obsługi Gościa. Szkolenie Anny Chwałk